1. Aktualności
  2. Polska

Sertop: Sery smażone produktami premium

Źródło: Sertop / PR Club
Autor: Janusz Górski
© sertop

Sery smażone tyskiego producenta serków topionych mieszczą się w klasie premium. Są one znane większości gospodyń z rejonów Śląska i Wielkopolski, gdzie tradycja ich wytwarzania sięga kilku pokoleń. Te regionalne produkty wykonane są z polskiego mleka, są wolne od GMO, nie zawierają konserwantów i charakteryzują się unikalnym smakiem, który sprawia, że doskonale wpisują one wymogi produktów premium.

– Najwyższa jakość naszych serów i ich naturalny charakter sprawiają, że produkty te mają ogromny potencjał nie tylko wśród klientów detalicznych, ale także w sektorze HoReCa, który często umieszcza sery smażone na desce serów lub wykorzystuje je jako dodatek do sałatek oraz innych potraw  – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop. – Ich ogromną zaletą jest niesamowity smak, tak różniący się od innych serów, a jednak mocno nawiązujący do tradycji. Takie połączenie sprawia, że sery smażone takie jak Hauskyjza mają przed sobą ogromny potencjał.

Ostatnie wiadomości o firmie