Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Aktualności

Serki topione – karnawałowym „must have”

Źródło: Sertop / PR Club   Dodano: 2019-01-30 10:41:10

© sertop

– Serki topione dają nieograniczone możliwości kulinarne i doskonale sprawdzają się w karnawałowych potrawach, ponieważ po ich dodaniu do zwykłej zupy lub jednogarnkowego dania, potrawy zyskują niesamowity smak i delikatność – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop.

– Do czego jeszcze można wykorzystać serki podczas karnawału? Z pewnością do sałatek oraz domowych dipów i sosów doskonale komponujących się z nachosami lub surowymi warzywami – mówi Aneta Będkowska. – Podsumowując: kostka serka topionego w lodówce pozwala nam w błyskawiczny sposób przygotować „coś extra”! Także w przypadku niespodziewanych gości, kiedy teoretycznie nic w kuchni nie mamy, a lodówka jest praktycznie pusta. Bo serki w połączeniu ze wspomnianymi warzywami np. surową marchewką i selerem naciowym lub zwykłymi krakersami mogą być doskonałą i szybką w przygotowaniu przekąską.

archiwum aktualności »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25