Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Aktualności

Sertop – czym warto zapełnić sklepowe półki?

Źródło: Sertop / PR Club   Dodano: 2019-01-21 08:25:16

© sertop

Zimowa aura ma decydujący wpływ na potrzeby konsumentów, stąd niektóre produkty lepiej sprzedają się latem, a inne zimą. Dotyczy to także serków topionych, które jako takie nie są stricte produktami sezonowymi, ale ich poszczególne smaki – już tak. Na co więc postawić zimą, aby wygenerować jak największy zysk?

– Zdecydowanym naszym liderem na półce sklepowej jest Złoty Ementaler, nasz kultowy serek topiony, który jest z nami od początku istnienia naszej firmy i który doskonale rotuje o każdej porze roku – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop. – Podobne wartości sprzedaży odnotowujemy także dla serków wytworzonych na bazie serów żółtych takich jak Tylżycki, Gouda czy Edam. W pozostałych jednak przypadkach wybór smaku ma ogromne znaczenie dla rotacji serków topionych, bowiem o tej porze roku konsumenci zwracają dużą uwagę na takie dodatki jak: borowiki, szynka, czosnek czy wędzony kurczak, o czym warto pamiętać, zapełniając sklepowe półki.


Ostatnie wiadomości o firmie:
(2019-08-14) Sertop: Sery w diecie sportowca
(2019-08-05) Sertop: Doceń Polskie
(2019-07-30) Sertop: Posiłek w podróży

archiwum aktualności »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25