Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Aktualności

Sery to świąteczne „must have”

Źródło: Sertop / PR Club   Dodano: 2018-12-18 09:23:57

© sertop

Świąteczno-noworoczny okres to czas odwiedzin, także tych niespodziewanych. Co podać gościom, kiedy nagle wpadną z wizytą? – Idealną bazą do przygotowania błyskawicznych dań są nasze sery topione, które ze względu na dłuższy okres przydatności do spożycia mogą być przechowywane w lodówce nawet kilka tygodni – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop.

– Produkty te dają mnóstwo możliwości kulinarnych, można je wykorzystać zarówno do śniadaniowych kanapek, jak i do przygotowywania domowej pizzy, zapiekanek, zup oraz sosów. Mając kostkę serka topionego w kuchni z pewnością nie wypuścimy gości głodnych. Możemy bowiem w szybkim czasie przygotować z jego użyciem sycący posiłek, łącząc go z domowym bulionem, mrożonymi warzywami czy nawet wykorzystując jako polewę do kruchych ciasteczek lub też przygotować z niego danie „w 5 minut”, dodając go do sałaty, robiąc z niego koreczki lub też domowy dip do nachosów.

archiwum aktualności »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25