Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Aktualności

Sertop – Serki na wycieczki

Źródło: Sertop / PR Club   Dodano: 2018-05-15 09:20:26

© sertop

Serek topiony to idealny produkt do wykorzystania podczas podróży. Funkcjonalne opakowanie oraz kremowa konsystencja sprawiają, że może być zastosowany nie tylko do posmarowania kanapki, ale także po pokrojeniu, idealnie nadaje się na przykład do sałatki. Dzięki wysokiej jakości użytych składników serki topione można również zapiekać na grillu oraz dodawać zamiennie za śmietanę jako sos do warzyw.


– Jego ogromne możliwości kulinarne i wszechstronne zastosowanie sprawiają, że jest to produkt pożądany podczas weekendowych i wakacyjnych wyjazdów, dlatego warto mieć go w swojej ofercie, także tej skierowanej do turystów – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w firmie Sertop. – Kwestią nie mniej ważną podczas podróży jest także odpowiedni smak serków, bowiem o każdej porze roku rządzi się on swoimi prawami. Wiosną i latem największą sprzedaż generują serki z dodatkiem szczypiorku i cebulki, chętnie sięgamy również po słonecznik czy pomidory. Natomiast produkty wytworzone na bazie popularnych serów twardych, takie jak Złoty Ementaler, Tylżycki czy Gouda to wyroby, których sprzedaż jest stała przez cały rok. Kupując serki do swojego sklepu postawmy na ich jakość, bo to ona właśnie w dzisiejszych czasach przyciąga do nas klientów.

archiwum aktualności »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2018
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25