Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Aktualności

Sertop – sukces masła klarowanego

Dodano: 2017-11-27 16:07:59

© sertop

Pomimo krótkiej obecności na rynku masło klarowane cieszy się ogromnym zainteresowaniem zarówno wśród partnerów handlowych, jak i samych konsumentów. Duże zapotrzebowanie wynika niewątpliwie z faktu, iż produkt ten doskonale wpisuje się w potrzeby polskiego społeczeństwa, które w dzisiejszych czasach przykłada dużą wagę do tego jakie produkty spożywa.


– Nasze masło jest w 100% naturalne i to właśnie działa na jego korzyść – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop. – Dodatkową zaletą jest brak laktozy, co sprawia, że produkt ten doskonale sprawdza się w kuchni alergików. Także tej świątecznej, bowiem masło klarowane świetnie zastępuje tradycyjne masło i może być użyte wszędzie tam, gdzie zachodzi potrzeba dodania tłuszczu, nie tylko mlecznego. Dlaczego warto mieć masło klarowane w swojej świątecznej ofercie? Bo zapewni nam dobrą rotację i przyciągnie klientów. Także tych, którzy masła tradycyjnego jeść nie mogą – dodaje Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop.

archiwum aktualności »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2017
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25