Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Sertop rusza z blogiem kulinarnym

Źródło: Sertop   Dodano: 2016-06-06 15:15:48

Tyski producent serków topionych uruchomi wkrótce blog kulinarny, z ciekawymi przepisami wykorzystującymi serki topione w kuchni.

– Większość konsumentów utożsamia produkty wyłącznie ze śniadaniowym menu. Chcemy pokazać, że serki topione są uniwersalne i doskonale zastępują w kuchni masło, śmietanę i tradycyjny żółty ser, co sprawia, że są idealne do zabielania zup, przygotowywania różnego rodzaju sosów, a nawet polew do ciast i ciasteczek. Ze względu na wysoką zawartość białka, serki stanowią także uzupełnienie różnego rodzaju sałatek: zarówno tych owocowych, jak i warzywnych oraz zapiekanek, pizzy, kasz oraz mięs – mówi Aneta Będkowska, Kierownik Biura Marketingu i Współpracy z Klientem Sertop.

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2020
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25