1. Aktualności
  2. Polska

Koniec z nudą na kanapce z serem Hochland!

Źródło: Forum Mleczarskie Handel
Autor: Janusz Górski
© hochland polska

Hochland namawia do tworzenia posiłków z wyobraźnią. Koniec z nudą na kanapce z nowymi serami pleśniowymi Hochland – to temat przewodni spotkań prasowych, które odbyły się w ostatnim tygodniu stycznia, w siedzibach wydawnictw prasowych w Warszawie.
Koncepcja spotkań wykorzystała fakt, że odbywały się w otoczeniu biurowym. Szef kuchni Marcin Budynek demonstrował niezwykłe połączenie nowych serów Hochland Brie i Camembert z odrobiną wyobraźni. To była niezwykła inspiracja jak dzięki połączeniu kremowego, aksamitnego smaku nowych serów pleśniowych Hochland z ciekawymi dodatkami można łatwo i szybko przyrządzić kanapki, których bogaty i kojący smak przynosi chwilę relaksującej przyjemności w zapracowanym dniu. Działanie ma na celu motywowanie konsumentów do tego, żeby typowy lunchowy posiłek - kanapka, był przyjemną chwilą dla siebie.
Hochland zapowiedział na ten rok prowadzenie działań edukacyjnych, promujących wprowadzenie serów pleśniowych Hochland do codziennej diety.


Marcin Budynek jest szefem kuchni i dyrektorem gastronomii w Hotelu Warszawa w Augustowie. Jest też założycielem i właścicielem Akademii Kulinarnej. Jako absolwent Poznańskiej Szkoły Gastronomicznej uczył się m.in.: u Dominique\'a Pootie - byłego szefa kuchni Francois\'a Mitteranda. Przeszedł szkolenie we Francuskiej Szkole Gastronomicznej w Compiegne pod Paryżem. Doświadczenie zawodowe zdobywał m.in. w Hiszpanii, Włoszech, Francji, Anglii, Chile i RPA. Jest laureatem wielu konkursów, m.in. \"Kreatora Smaku\", Złotej Patelni, Dań Wigilijnych. Proponuje przepisy proste i szybkie w wykonaniu!