Serwis www.forummleczarskie.pl wykorzystuje ciasteczka (ang. cookies) w celu gromadzenia informacji, które pozwalają lepiej adaptować stronę do potrzeb i preferencji Czytelników oraz budować statystyki dotyczące oglądalności. Cookies można wyłączyć w każdej chwili w ustawieniach przeglądarki internetowej. Brak takiej zmiany oznacza możliwość zapisu w pamięci urządzenia. Więcej informacji znajdą Państwo w Polityce prywatności. Zamknij

Komunikaty prasowe

Halniak z Krakowa!

Źródło: Almar   Dodano: 2010-02-24 13:27:49

Halniak to nowy ser wprowadzany właśnie na rynek przez firmę Almar. To ser wędzony produkowany w oparciu o technologię wytwarzania sera gryfickiego. Posiada delikatny, lekko pikantny smak wzbogacony aromatem wędzenia. Charakterystyczny niesymetryczny kształt, estetyczne opakowanie oraz przewiązanie sera charakterystycznym sznurkiem wyróżnia go spośród innych serów dostępnych na rynku. Podstawę jego produkcji stanowi mleko z najczystszych ekologicznie rejonów Polski. Ser Halniak dobrze smakuje zarówno na zimno jak i na ciepło. Idealnie sprawdza się jako dodatek wielu dań, składnik kanapek albo jako samodzielna przekąska. To propozycja dla każdego ceniącego dobry smak oraz sprawdzoną jakość za przystępną cenę. Waga sera – około 0,5 kg. Dystrybutor: Almar.

archiwum komunikatów »
copyright
Nathusius Investments Sp. z o.o © 2008-2019
02-920 Warszawa
ul. Powsińska 23/6
tel: 22 642 43 12, fax: 22 642 36 25