1. Aktualności
  2. Polska

Crème Brûlée Rians wreszcie w Polsce!

Źródło: Candia Polska
Autor: Monika Czaplicka
© Candia Polska
© Candia Polska

Crème Brûlée Rians to duma Francji i jeden z najszlachetniejszych w smaku deserów. Gładka, idealnie aksamitna konsystencja, jedyny w swoim rodzaju smak wanilii
i skarmelizowana skorupka, wszystko to łączy w sobie Crème Brûlée Rians.

Deser wykonany jest wyłącznie z naturalnych składników: świeżej śmietanki, żółtek, cukru i wanilii, według oryginalnych, sprawdzonych od lat receptur. Nie zawiera sztucznych dodatków, barwników czy konserwantów. Deser dostępny jest w szklanym naczyniu (w którym można go od razu przyrządzić), wraz z torebeczką cukru trzcinowego do zrobienia skorupki. Do uzyskania wyrafinowanego smaku Crème Brûlée potrzebny jest palnik gazowy, którym przypieka się warstwę cukru na górze. Jeśli nie mamy palnika gazowego lub nie dysponujemy piekarnikiem wystarczy rozsypać cukier po powierzchni kremu i odczekać kilka minut, aż nabierze odrobinę wilgoci, wtedy jest już gotowy do podania. Crème Brûlée Rians dostępny jest również o smaku czekoladowym. Importer: Candia Polska.