1. Aktualności
  2. Polska

Temar (PPH): Marka Veganation poszerza gamę produktów

Źródło: Forum Mleczarskie Handel
Autor: Monika Czaplicka

Wegański zamiennik Mascarpone oraz Veganation w bloku o smaku Parmezanu – wyprodukowany na bazie oleju kokosowego, bogaty w witaminę B12 oraz żelazo. W dotychczasowym portfolio Temar, marka Veganation dostępna była w 4 wariantach smakowych w formie plastrów: o smaku cheddara, o smaku goudy, o smaku wędzonej goudy oraz wegańskie plastry z dodatkiem pomidora i bazylii. Jesteśmy przygotowani również na produkty sezonowe tj. wegańskie kostki sałatkowe w zalewie solankowej o gramaturze 1 kg oraz blok 150 g. Produkty nie zawierają konserwantów, GMO, soi, glutenu oraz oleju palmowego. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom konsumentów, planujemy jeszcze w tym roku wprowadzić dodatkową nowość wegańską.

Opakowanie:

- Mascarpone 250 g,

- blok o smaku Parmezanu 200 g,

- kostki sałatkowe w zalewie solankowej 1 kg, blok 150 g.

Ostatnie wiadomości o firmie