1. Aktualności
  2. Polska

Frąckowiak (ZPSiH): Bio to ogromny potencjał

Źródło: Forum Mleczarskie Handel
Autor: Janusz Górski
© frąckowiak (zpsih)

– Od początku obserwujemy rosnącą grupę konsumentów, zainteresowanych produktem przyrządzonym według domowej receptury, z certyfikowanego ekologicznego twarogu oraz naturalnego ekologicznego masła extra – wyjaśnia Forum Mleczarskiemu Handel Grzegorz Marciniak, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu w firmie Frąckowiak (ZPSiH). – Ekologiczny ser smażony bio z Granowa jest jedynym tego typu produktem w Polsce. Wszystkie certyfikowane surowce pochodzą z najczystszych ekologicznie regionów Polski, a cały proces produkcji jest poddany ciągłej i ścisłej kontroli. To wyjątkowa kwintesencja smaku, zdrowia i natury. Niezwykle atrakcyjny kubek przyciąga spojrzenie klienta, a smak sera pozwala mu wrócić do lat młodości i sera samodzielnie smażonego przez mamy i babcie. Polski rynek produktów ekologicznych to jednak nadal nisza, ale z ogromnym potencjałem. Dla prawdziwych smakoszy sera smażonego jego ekologiczna wersja to wzór pamiętany z dawnych czasów, kiedy większość nabiału była naturalnie ekologiczna.

Ostatnie wiadomości o firmie