Sertop z certyfikatem Doceń Polskie
Kolejne produkty tyskiego producenta serków topionych uzyskały godło „Doceń Polskie”. Tym razem na podium stanęły najnowsze produkty firmy – sery topione w plastrach. Wszystkie z dostępnych na rynku smaków (Złoty Ementaler, Gouda i Cheddar) otrzymały także tytuł Top Produkt, przyznawane artykułom za smak, wygląd oraz stosunek jakości do ceny.
W poprzednich edycjach Ogólnopolskiego Programu Certyfikacyjnego godłami zostały uhonorowane masło klarowane w kubeczku oraz ser smażony z kminkiem Hauskyjza „Ślōnski Maszket”. – Jesteśmy dumni z faktu, iż członkowie Loży Ekspertów kolejny raz pozytywnie ocenili nasze produkty – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop. – Dla naszej firmy jest to doskonałym potwierdzeniem ich wysokiej jakości oraz świetną rekomendacją zarówno wśród samych konsumentów, jak i naszych partnerów handlowych.