1. Aktualności
  2. Polska

Hochland Polska: Nowy Valbon Brie z suszonymi pomidorami!

Źródło: Forum Mleczarskie Handel
Autor: Monika Czaplicka

Firma Hochland w 20-lecie swojej obecności na polskim rynku kontynuuje wprowadzanie nowości produktowych. Tym razem grupa serów Valbon zostanie wzbogacona w lipcu o kolejny nowy smak – Valbon Brie z suszonymi pomidorami!
Nowy Valbon Brie z suszonymi pomidorami jest ofertą premium w rozsądnej cenie, skierowaną do koneserów sera pleśniowego, to połączenie sera Valbon z suszonymi pomidorami, to także najwyższa jakość gwarantowana przez Hochland, unikalna receptura, niepowtarzalny smak i aromat.

Od teraz dostępne w rodzinie serów Valbon warianty – obok nowości Valbon Brie z suszonymi pomidorami 200 g, to: Valbon Camembert oryginalny 180 g; Valbon Camembert chili 150 g; Valbon Camembert z morelami 150 g, Valbon Brie: oryginalny, oliwki 200 g; Valbon Delice 125 g; Valbon Rouge 200 g.
Sery Valbon - zainspirowane oryginalną, francuską recepturą - produkowane są od 2000 roku w Polsce - w zakładzie produkcyjnym Hochland Polska w Baranowie k. Ostrołęki, jednym z najnowocześniejszych zakładów przemysłu spożywczego w Polsce. Od samego początku przebojowo zdobyły polski rynek i na stałe zagościły w domach wielu konsumentów. Valbon to produkt idealny nie tylko na specjalne okazje, ale także na spotkania z rodziną czy przyjaciółmi.
Rekomendowana cena detaliczna dla Valbon Brie z suszonymi pomidorami: gramatura 200 g, 7,69 zł za opakowanie jednostkowe w handlu tradycyjnym .
Wprowadzeniu na rynek nowych serów Valbon Brie z suszonymi pomidorami będą towarzyszyły działania promocyjno – sprzedażowe, także degustacje zorganizowane na terenie całego kraju. Dla handlowców przygotowano ulotki informacyjne. więcej szczegółów wkrótce!